ESBJERGSPILLENE er en folkeoplysende forening – en glad kulturforening, som synliggør Esbjergs historie via teater, sang,dans, musik og drama.


KOMMENDE STYKKER


MON DET BLIVER JUL
23-24-30 NOV + 1 DEC.

Mere info kommer om tidspunkt osv. kommer.

TIDLIGERE STYKKER

 24-27. APRIL HR. HOPPYS HEMMELIGHED

I Hyggealle….Hyggealle 2 for at være helt præcis…Hyggealle 2 4.sal til venstre bor Hr. Hoppy. En stille mand, en venlig mand og en yderst genert mand. På etagen under bor frk. Flora….et farvestrålende livsstykke. Hr Hoppy er forelsket i frk. Flora, men det kan være svært…når man er genert…og hr.Pringle i opgangen også har et godt øje til frk. Flora. Og så er der også alt det med skildpadderne. Næææ. Det er ikke let at være hr Hoppy…og tilmed ha en hemmelighed”Oplev en varm, kærlig og sjov fortælling om kærlighed. I møder 6 skuespillere og en, lad os sige, god flok skildpadder på scenen. I sidder v/ cafeborde og i kan købe drikkevarer og snacks inden forestillingen. Vi glæder os til at spille for jer. Der er dømt hygge i Hyggealle….

DEN USYNLIGE BY

27-28-29 FEBRUAR + 3-4-5 MARTS 2024  KL. 19:00

Usynlig by

Den Usynlige by handler om et plejehjem. Den handler om beboerne og personalet og om hverdagens små problemer, og hvordan man navigerer i en stresset hverdag. Hvordan håndterer man problemer med manglende ressourcer og tid til at tage sig af de ældre?Den usynlige by handler om mennesket bag uniformen og hvordan de tackler de situationer, der ofte er imod alt hvad de gerne vil være.Som i alle andre af Astrid Saalbachs værker er uhyggen aldrig langt væk. Der er altid noget, der ikke helt er som det skal være. Den usynlige by er velskrevet og velspillet og som publikum går man hjem med meget mere, end bare en underholdende aften...25-26 NOV + 2-3 DEC 2023

JUL I EVENTYRSKOVEN

Jul i Eventyrskoven

Noget er helt galt i Eventyrskoven! Sneen er smeltet, alfebarnet Alfi er dukket op, og nisseungerne har travlt med at finde den rette julestemning.


KULTURDØGNSREVY

13. OKTOBER  KL. 19:30 OG 21:00


TEATERHUSET, BORGERGADE 25

FARLIG FØDSELSDAG 8-12 MARS 2023

FARLIG FØDSELSDAG


Anne har planlagt en stille og rolig fødselsdag, men da gæsterne entrerer bliver festen bestemt ikke mindre kedelig, tværtimod.

Cast Farlig Føsdselsdag

NISSERNES MAGISKE JUL 27-28 NOV, 4-5 DEC 2021

BLIVER DET JUL i ÅR OGSÅ?


Hvad sker hvis nisserne ikke kan finne manuskript til Julefeiringen?? Ja, da bliver det kaos. Kom og se en juleforestilling hvor nisserne bliver udfordret at finde en løsning på en glemt passord til PC.