ESBJERGSPILLENE er en folkeoplysende forening – en glad kulturforening, som synliggør Esbjergs historie via teater, sang,dans, musik og drama.

KOMMENDE STYKKER

13. OKTOBER 

25-26 NOV + 2-3 DEC

Noget er helt galt i Eventyrskoven! Sneen er smeltet, alfebarnet Alfi er dukket op, og nisseungerne har travlt med at finde den rette julestemning.


DEN USYNLIGE BY   UGE 9 2024

Den Usynlige by handler om et plejehjem. Den handler om beboerne og personalet og om hverdagens små problemer, og hvordan man navigerer i en stresset hverdag. Hvordan håndterer man problemer med manglende ressourcer og tid til at tage sig af de ældre?Den usynlige by handler om mennesket bag uniformen og hvordan de tackler de situationer, der ofte er imod alt hvad de gerne vil være.Som i alle andre af Astrid Saalbachs værker er uhyggen aldrig langt væk. Der er altid noget, der ikke helt er som det skal være. Den usynlige by er velskrevet og velspillet og som publikum går man hjem med meget mere, end bare en underholdende aften...

 1-4 MAJ 2024MR. HOPPY'S HEMMELIGHED

Hvordan lykkedes det mr. Poppy at vinde mrs.Silvers kærlighed, når hun kun har øje for sin skildpadde Alfi? En romantisk forestilling for voksne, baseret på Roald Dahls roman EsioTrot, med Dustin Hoffman og Judi Dench i hovedrollerne.


TIDLIGERE STYKKER

FARLIG FØDSELSDAG 8-12 MARS 2023

FARLIG FØDSELSDAG


Anne har planlagt en stille og rolig fødselsdag, men da gæsterne entrerer bliver festen bestemt ikke mindre kedelig, tværtimod.

Cast Farlig Føsdselsdag

NISSERNES MAGISKE JUL 27-28 NOV, 4-5 DEC 2021

BLIVER DET JUL i ÅR OGSÅ?


Hvad sker hvis nisserne ikke kan finne manuskript til Julefeiringen?? Ja, da bliver det kaos. Kom og se en juleforestilling hvor nisserne bliver udfordret at finde en løsning på en glemt passord til PC.